Hjemmedyrkning af cannabisplanten

Cannabis er blevet dyrket i mange år og er et kontroversielt emne i nutidens samfund. Men faktisk kan cannabis frø bruges til flere ting end blot at være et rusmiddel – blandt andet smertestillende og som hjælpemiddel til søvn. De frø, som kun indeholder CBD er nemlig ikke euforiserende, og altså de planter, som anses for at bestræbe de ovennævnte kvaliteter. Nogle vælger at købe cannabis, mens andre vælger at dyrke det selv. Det kan godt betale sig at dyrke det selv i stedet for at købe det. Blandt andet sparer du nemlig penge ved at dyrke det selv. Mange er dog i tvivl om, hvordan man kommer i gang med at dyrke det selv og får det derfor aldrig gjort.

Dette skal du bruge for at dyrke din egen cannabis:

Her bliver du hjulpet på vej til at starte med din egen hjemmedyrkning. Kunne du godt tænke dig, at dyrke din egen cannabisplante, så skal du naturligvis også anskaffe dig nogle ting, som du skal bruge. En af tingene er selvfølgelig frø. Se vores store udvalg af frø til gode priser og tilbud og få en masse information om de forskellige frø, der er på på markedet, og hvad der er specielt ved dem hver især, og find lige netop den type cannabis frø, som du vil plante. Der findes nemlig mange forskellige varianter.

Derudover skal du også have noget udstyr til at gro dine frø, det er nemlig et større projekt og planterne har brug for det helt rigtige miljø for at kunne vokse. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør og find alt det du skal bruge for at komme i gang med dit projekt.

Cannabis’ historie

Menneskets opfattelse af cannabis har ændret sig gennem historien. I ca. 12.000 år har mennesker benyttet sig af cannabis planter i mange forskellige kulturer rundt omkring i verden, primært til medicin og healende formål, uden af blive ikke set på som noget dårligt eller ulovligt. Det var dog først i 1800-tallet af vesten rigtig begyndte at se potentialet i cannabisplanten og begyndte at eksperimentere med den til mange slags formål – både på mennesker og dyr. I dag er det et mere kontroversielt syn på cannabis, men cannabis bliver stadigvæk i dag brugt som blandt andet rusmiddel, kosmetik, men også til medicinsk behandling af mennesker i alle aldersgrupper – både ved privat dyrkning men også udskrivninger hos lægen.