Undgå ømme fødder – uanset om det er til hverdag eller fest

Sommer 2022 er det meget snart. Inden det bliver sommer, er det en god idé at sikre sig, at man ikke kommer til at få ømme fødder, sår bag på anklen eller generelt dårlige fodtøjsforhold i sommermåneder. Det er typisk sandaler, der bruges mest om sommeren. Bliv her guidet til at vælge de rigtige.

Overlev sommervarmen med en tur på stranden

En tur på stranden, hvor fødderne kan dyppes i vandkanten, og du kan opleve den længe ventede følelse at få varmt og fint sand mellem tæerne, er ingen dårlig idé. Det er derimod en idé, som rigtig mange danskere får hver sommer. Læs videre her, hvis du er en af dem.

Praktiske sandaler

Fodtøjet kan på en hed sommerdag på stranden irritere. Sandaler kan nemlig være besværlige konstant at skulle tage af og på, siden de for kvinders vedkommende som regel er bundet med snore, eller lignende. Med rieker sandaler dame kan du få en dag på stranden, hvor det ikke er sandalerne, men varmen og vandet, der er i fokus – find rieker dame sandaler her.

Rieker sandaler dame finder du eksempelvis med velcro. Velcro bruges ofte i børnesandaler, fordi børn bare gerne vil have noget funktionelt, mens voksne kvinder i højere grad prioriterer designet. Er du en af dem, der gør det, kan du evt. have to par sandaler: et til stranden og et til finere situationer. De fine behøver ikke være mindre komfortable.

Tag fin til sommerfest

Om sommeren er der flere anledninger til at holde fest eller komsammen. Vejret er perfekt til det, da det er muligt at opholde sig udenfor og nyde vejret til sent om aftenen. Her kan du for eksempel bruge dine rieker sandaler dame til finere formål end strandture. Disse sandaler kan bl.a. være med hæl.