Sådan kan du give dit spædbarn en bedre søvn

Et spædbarn sover meget. Faktisk kan, og bør, et spædbarn sove mellem 16-17 timer i døgnet. Desværre betyder det store søvnbehov ikke, at spædbarnet naturligvis er søvnig. Derfor kan du som forælder nogle gange være nødt til at hjælpe dit lille barn med at falde i søvn på en god og tryg måde.

Når dit spædbarn skal have hjælp til at falde i søvn, er en slyngevugge helt fantastisk. Den består af bomuld, der slynger sig om barnet, hvilket giver barnet en tryghed, der minder om tiden i mors mave. Slyngevuggen vugger op og ned, hvilket beroliger barnet, der har været vant til næsten konstant bevægelse i sin mors mave.

Giv dit spædbarn en bedre søvn med en slyngevugge fra Zleepii

Der findes efterhånden flere slyngevugger på markedet. Derfor kan det også let virke uoverskueligt at vælge den rette. Zleepii er et godt valg, hvis du gerne vil købe en slyngevugge. Mærket anvender udelukkende 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld til slyngen. Det betyder med andre ord, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt slyngen indeholder skadelige kemikalier.

Giv dit spædbarn en bedre søvn med den rette størrelse slyngevugge

Når du vælger en slyngevugge fra Zleepii, har du også mulighed for at vælge blandt to forskellige størrelser. Det drejer sig om henholdsvis:

  • Størrelse baby, der kan anvendes fra 3-15 kg
  • Størrelse junior, der kan anvendes fra 4-25 kg

De forskellige størrelser giver dig mulighed for at vælge netop den slynge, der passer bedst til dit barn. Det er nemlig vigtigt, at dit barn ligger blødt og komfortabelt i sin slynge.

Giv dit spædbarn en bedre søvn uden at gå på kompromis med indretningen

Det vigtigste ved en slyngevugge er helt klart dens funktion. Alligevel har teamet bag Zleepii også forståelse for, at du naturligvis også gerne vil have en så æstetisk slyngevugge som muligt. En slyngevugge bliver automatisk en del af indretningen i hjemmet. Derfor må den også gerne harmonere med den øvrige indretning. Når du køber en slyngevugge fra Zleepii, har du derfor også mulighed for at vælge mellem følgende farver:

  • Creme
  • Rosa
  • Navy

Alle tre farver er holdt i en diskret nuance, der vil passe godt til langt de fleste indretningsstile i Norden.

Giv dit spædbarn en bedre søvn med en vuggemotor

Når du køber en slyngevugge, har du også mulighed for at købe en vuggemotor med. Vuggemotoren vugger slyngen op og ned, så du kan have hænderne fri, imens dit barn falder i søvn. Det giver dig mulighed for at få en velfortjent pause, hvor du måske også selv kan få en lille lur, mens dit barn sover.

Som forælder har du altid noget at se til. Særligt i dit barns tre første leveår. Derfor er enhver pause typisk også velkommen. Når du vælger at købe en vuggemotor med til din slyngevugge, giver du dig selv mulighed for mange små pauser i løbet af dagen.