Sådan kan du hjælpe din teenager med at navigere køb af kryptovaluta

Som forældre kan der være mange nye ting at skulle sætte sig ind i for at kunne forså sin teenager. For verdenen ændrer sig hele tiden, og nye ting bliver moderne på få sekunder på grund af sociale medier. Når du gerne vil følge med i din teenagers liv, så er der altså mange ting at lære om og sætte sig ind i. Har du for eksempel nogensinde hørt om kryptovaluta?

Hvis ikke, så er der gode grunde til at du lærer om det. Dette er nemlig en online valuta, uafhængig af banker, som købes og sælges online konstant. Mange anvender kryptovaluta til at tjene hurtige penge på at købe og sælge, mens andre køber for langvarige investeringer. Der er derfor stor sandsynlighed for at din teenager også har hørt om det, og måske allerede er begyndt at købe kryptovaluta. Det er derfor en god idé at lære mere om kryptovaluta, så du kan hjælpe din teenager med at navigere køb af kryptovaluta. Se mere her.

Find den rette online handelsplatform

Når du vil købe kryptovaluta, så er det først og fremmest vigtigst at finde den rette online handelsplatform. Disse er oftest enten hjemmesider eller apps, hvor aktier og kryptovaluta kan købes og sælges. Der findes et hav af forskellige platforme, og det kan derfor virke som en jungle at finde den rette platform at anvende.

Du bør lede efter følgende kriterier, når du skal vælge den rette platform: Sikkerhed, gebyrer, brugervenlighed og vejledning på platformen. Disse er alle vigtige, så du får den bedste og nemmeste oplevelse. Derudover skal du være opmærksom på, at platformen er licenseret i EU. Ellers vil det ikke være muligt at tilmelde sig som dansker. Når først du har fundet en platform, som lever op til disse kriterier, så kan du oprette dig på platformen og komme i gang med at købe. Hvis din teenager allerede har en profil, så kan du altid gennemgå den med din teenager og sikre, at platformen lever op til alle kriterierne.

Find en kryptovaluta at købe og vælg din strategi

Når først du har platformen på plads, så kan du komme i gang med at købe. Du kan for eksempel købe Aave, som er en lovende og interessant kryptovaluta. Aave bliver ikke reguleret, hvilket vil sige at værdien kan have store udsving. Prisen på Aave afhænger fuldkomment af udbud og efterspørgsel, hvilket kan føre til både prisfald og stigninger i løbet af en dag. Dette betyder, at det er en kryptovaluta som er værd at følge, da du dermed giver dig selv mulighed for at købe den, når prisen er lav. Du kan læse meget mere om Aave og kryptovaluta online.

Når du vil købe, bør du købe med en strategi i sinde. Denne strategi kan hjælpe dig med at navigere dine køb, og særligt også hvornår du skal sælge. For eksempel kan du vælge at købe Aave når prisen er lav, og sælge igen så snart prisen går op. Omvendt kan du købe Aave og lade dit køb være en langtidsinvestering.