Tag ungerne med til München en weekend

Oplev historie og spænding

Tyskland bærer på mange lærerige historier om krige og andre store historiske begivenheder. Dette giver dig en mulighed for at vise dine børn noget at verdenshistorien. München har mange forskellige museer, hvilket gør, at der er lidt for alles smag. Her kan du og dine børn gå på opdagelse i historien, som også har haft stor betydning for jeres hjemland.

Da München er en storby, er der også rig mulighed for shoppeture i byen. Der findes seværdigheder og butikker, som alle kan nyde, hvilket gør det til en optimal familiedestination.

En destination ikke langt hjemmefra

Da München ligger i Danmarks naboland, behøver rejsetiden ikke tage lang tid. Med fly er destinationen hurtig nået, hvis I kun vil bruge en weekend i storbyen. Dog er det også muligt at køre til byen selv, hvis I eventuelt har planlagt en forlænget weekend sammen.

Selvom München ligger forholdsvis tæt på Danmark, er det stadig anderledes rammer, du kan opleve.

Yderligere er det muligt for dine børn at øve deres tysk, når I eventuel skal ud at spise. Dette tilføjer et ekstra læringselement, men det er også en sjov måde at få ekstra meget ud af ferien.

Kom nemt og hurtigt rundt

München er en meget stor by. Det er Tysklands tredjestørste by, og byen er større end det, som du er vant til derhjemme. Derfor er det en god ide at have en måde at komme rundt i byen på. Lej en bil ved at klikke på dette link: https://www.autoprio.dk/da-tyskland-munchen-lufthavn-muc/. Når du lejer en bil, kan du selv bestemme, hvor og hvornår du vil rundt i byen. En bil giver din familie mere frihed, til se alle de ting I vil. Dette gælder især, hvis I kun er på besøg i München i ganske kort tid. Lej en bil og kom nemt rundt til alle jeres ønskede seværdigheder, så I kan få mest muligt ud af jeres ferie.