SIDE-HUSTLES ENHVER MOR KAN STARTE PÅ EFTER BABYS ANKOMST

Du gjorde det, mor! Du er nu den stolte ejer og omsorgsgiver til et lille menneske, der er afhængig af dig for at overleve. Mellem alle de søvnløse nætter, poopy-bleer og endeløse fodringer, har du indset så meget: Barselsorloven er UDTRÆDENDE! At opdrage et barn er svært … og også dyrt.

 

Gode nyheder, din ambitiøse mor! Vi er heldige at leve i en tid, hvor det helt sikkert kan lade sig gøre at tjene penge hjemmefra. Barselsorlov er det perfekte tidspunkt til at prøve noget nyt og rykke op i din rutine.

 

Her er en liste over side-hustles, som enhver mor kan starte på barselsorlov. Uanset om du er fri i et par uger eller et par år, vil disse ideer gøre dig i stand til at arbejde hjemmefra, sætte dine egne tidsplaner og give mulighed for fleksibilitet.

 

COACHING

Kan du lide at hjælpe andre med at forbedre deres liv og nå deres mål? Hvis du er dygtig til at løse problemer, opstille til folks behov og tage komplekse resultater og nedbryde det for folk i handlingsrettede trin, så kan en coaching være noget for dig!

 

Du kan beslutte at blive en coach relateret til videnbase, du har lært fra din uddannelsesmæssige eller professionelle baggrund. Eller du kan simpelthen hjælpe andre med at udvikle en færdighed eller overvinde et unikt problem eller udfordring i deres liv, hvis du har førstehåndserfaring med at overkomme den samme udfordring selv!

Der er trænere derude for enhver tænkelig branche, niche og emne.

Her er blot nogle få områder, du kan arbejde inden for: karrierecoaching, CV- og interviewcoaching, fitness- og wellnesscoaching, selvudvikling og lifecoaching, direkte salgscoaching, forældrecoaching, forretningsstrategicoaching, marketingcoach, og listen fortsætter. !

 

Det smukke ved at coache virksomheder er, at information og tjenester kan pakkes på forskellige måder. For eksempel, hvis du var en sund kost- eller livsstilscoach, kunne du ud over coachingopkald også tilbyde en sund måltidsplanlægningsservice.

VIRTUEL ASSISTENT

Virtuelle assistenter er multitasking-eksperter, der hjælper virksomhedsejere med en række opgaver, som kan omfatte: besvare telefoner eller e-mails, lave aftaler, skrive, bogholderi og rejsearrangementer og andre administrative opgaver. Du kan endda hjælpe med kreative opgaver som markedsføring, design eller vedligeholdelse af en virksomheds hjemmeside.

 

De tjenester, du kan hjælpe dine kunder, afhænger af dine færdigheder, faglige baggrund, tidligere erfaring og hvad du nyder at lave. Selvom der ikke kræves nogen særlig uddannelse for at blive en VA, hjælper det altid med at finpudse dine eksisterende færdigheder, lære nye og sørge for, at du altid forbliver organiseret!

 

Mange begyndere VA’er kan hurtigt komme i gang med at sælge deres tjenester på outsourcingsider som Fiverr eller Upwork. For VA’er med designfærdigheder kan du sende din portefølje og byde på designprojekter på websteder som 99designs. Efterhånden som du bliver mere etableret og efterspurgt, kan du sælge dine tjenester ved at oprette eller købe en hjemmeside og opkræve mere for at arbejde med kunder af højere kvalitet.

SALG VIA DIN EGEN HJEMMESIDE

Hvis du foretrækker at drive din egen onlinebutik uden at skulle liste dine produkter på en 3. parts markedsplads, kan en webshop være noget for dig.

 

Produktion + dropshipping kan laves på dine vegne af andre virksomheder, men sørg for at al emballage og fakturaer fremstår som dit eget brand. Det betyder dog også, at du skal sælge gennem din webshop og være ansvarlig for din egen kundeservice. Køb webshop og start dit eget brand.

 

Denne mulighed er bedre egnet til dig, hvis du ønsker at vokse dit eget brand eller øge salgsmarginerne. Typisk vil salg foretaget gennem en tredjeparts markedsplads have en højere pris, så administration af din egen online butik vil give dig bedre kontrol over priserne.