OM SLEEPYBAG

Hvordan kom Sleepybag’en til verden?
Som mor til 4 dejlige unger er jeg tit blevet vækket i løbet af natten, fordi at en af børnene havde sparket dynen af og var blevet afkølet og enkelte tilfælde forkølet. Ofte udmøntede mine bekymringer sig i, at jeg stod op indtil flere gange om natten for at se til børnene. Gradvist blev min nattesøvn ødelagt.

Der måtte være en bedre måde at sikre min og børnenes nattesøvn på.

Før jeg udviklede Sleepybag’en forsøgte jeg med mange forskellige løsninger for at få dynen til at blive på barnet. Der var ikke noget der rigtig fungerede. Det var ikke fordi, at mine børn ikke ville have dyne på, men de bevægede sig så meget at dynen faldt af, og de var for små til selv at tage den på igen.

Det startede med, at jeg lånte en sovepose som børnene ikke kunne sparke af og nu behøvede jeg ikke at stå op om natten og lægge dyne på, men så opstod den næste udfordring: Hvornår skulle jeg nå at vaske soveposen, når min datter skulle sove 4 gange i løbet af dagen og soveposen på grund af den intense brug blev mere og mere beskidt.

Dette måtte kunne gøres anderledes:

  1.  Betrækket skulle nemt kunne vaskes.
  2.  Den skulle kunne bruges inde og ude, sommer som vinter og dynen skulle derfor kunne udskiftes alt efter behov.
  3. Den skulle også varme op om skuldrene og have aftagelige ærmer og lynlåse så kropstemperaturen nemt kunne reguleres.
  4. Kvalitet, design og funktionalitet skulle være i top.

Efter mange tanker og prototyper kom Sleepybag’en til verden.

Med Sleepybag’en er det muligt regulere barnets kropstemperatur efter årstid og behov. Betrækket kan vaskes og dynen kan udskiftes med forskellige tykkelser. Ærmerne kan knappes af og dynen lynes op i varme sommermåneder.

Jeg er meget stolt over at kunne præsentere Sleepybag’en og håber at rigtig mange børn og forældre får en bedre nattesøvn uden forstyrrelser.

De bedste hilsner
Elisabeth Falkenberg